Tine Strandgård

Jeg er et meget nysgerrigt menneske, der brænder for kreativitet.Tine Strandgaard
Desuden er jeg meget visuelt orienteret, så jeg ser sjove ting for mig og finder hele tiden på nye ting der kan gøres noget ved.

Jeg er meget optaget af genbrugstanken, så jeg laver bl. a. smykker af gamle kæder, der klippes i stykker og som kan sættes sammen med et stykke traktorslange.
Gamle cowboybukser bruges f. eks. til kort , tasker eller puder.

Jeg vil meget gerne dele ud af mine kreative idéer, og glæder mig til at undervise dig, måske sammen med dit barn eller barnebarn.

Min uddannelse som Fritidspædagog er fra 1980, og jeg har lige siden høstet en masse erfaring.

Har du spørgsmål til indholdet eller undervisningen på mine hold, må du meget gerne kontakte mig.
Email: tine@tineting.dk

På min hjemmeside kan du måske også finde noget der kunne være interessant for dig.

Her i Roskilde Aftenskole vil jeg prøve at annoncere hold/workshops med pilefletning, filtning og andet kreativt.

Holdnr Navn Ugedag Start Sted
dof