Underviser

Dorthe Rozalia Horup

Jeg er optaget af mennesker og deres personlige historier og erfaringer, og min motivation bliver særlig tændt, når jeg hjælper andre til at få det bedst mulige ud af deres situation, drømme, mål og potentiale.Dorthe Horop

Jeg har mange års erfaring med karriereudvikling, kompetenceafklaring, personlig udvikling og har været leder i 12 år i uddannelsesverdenen. Jeg er uddannet cand.mag. har rejst meget og boet i flere lande. Jeg er efteruddannet inden for studie- og karrierevejledning, coaching, ledelse og senest uddannet som stress coach.

Mit fokus er på, at få det hele liv til at fungere og i at finde balance, tilfredshed og glæde i livet uansat, hvor man befinder sig. Det vil jeg gerne hjælpe dig med – hvis du har brug for støtte og inspiration til det. 

Jeg glæder mig til at møde jer derude og høre om jeres historier, tanker og drømme!

Du er meget velkommen til at skrive til mig på mail: info@unimind.dk 

Holdnr Navn Ugedag Start Sted  
R6570 Kvinder midtvejs i karrieren ! Tor 12‑09‑2019 19:00 Kildegården 5
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Et forløb på 4 torsdag aftener, hvor du arbejder med dig selv og din karriere. Målgruppen er 40+

Dette kursusforløb er for dig som er midtvejs i livet, har været en del år på arbejdsmarkedet, har passet familie og job og ikke haft så meget tid til at reflektere undervejs over dig selv. Nu er dine børn på vej væk hjemmefra og du føler, der må være mere at opleve i dit (arbejds)liv. Du skal i gang med et nyt kapitel i dit liv og har måske særligt brug for at få et skub og noget inspiration til dit arbejdsliv og karriere.

Jeg hjælper jer med at få tænkt og handlet hele vejen rundt om jeres liv og ønsker. På holdet vil det være en skøn blanding af øvelser, små snakke med hinanden, hjemmearbejde mellem undervisningsgangene og oplæg som appetitvækker og inspiration.

 Indhold:
1. Balance, livsstil og energi – det hele liv og dit fundament.
2. Hvad har jeg med mig/ bagage/ erfaringer / kommunikation
3. Kompetenceafklaring
4. Karriere, jobansøgning, CV, fremadrettet action

Du medbringer dig selv, åbenhed, nysgerrighed, et ønske om udvikling og forandring og villighed til at arbejde på egen hånd med de stillede opgaver. Til gengæld får du nye redskaber og værktøjer, som du kan bruge fremover, nye ansigter i dit netværk og viden til at skabe ønskede ændringer karrieremæssigt og privat. Og vi får garanteret også et godt grin undervejs og måske et par bevægede øjeblikke.

Lidt om mig.
Jeg har selv oplevet udfordringen med at stå midtvejs i livet og lede efter nye veje og nye udfordringer. Jeg har mange års erfaring med karriereudvikling, kompetenceafklaring, personlig udvikling og har været leder i 12 år. Jeg er desuden uddannet stresscoach og vil dermed også kunne byde ind i forhold til udfordringer som handler om bedre balance i (arbejds)livet. Jeg glæder mig til at møde jer derude.
Litteraturliste udleveres til inspiration, medbring notesbog + pen.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: R6570
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 12-09-2019 19:00
Mødegange: 4
Lektioner: 12
Undervisere: Dorthe Rozalia Horup
Priser:
Deltagerpris DKK 850,00