Yoga

P4014 Yoga for alle 29‑08‑2018 17:00 Ons Sanne Petersen

Alle kan have glæde af yoga. Du kan dyrke yoga, hvis du ønsker at træne og vedligeholde din krop og hvis du trænger til at nulstille hjernen og nedsætte dit stressniveau.

Dette opnår du ved regelmæssig yogatræning.

Du bliver smidig og styrker musklerne, du vil opleve åndedræts- og kropsbevidsthed, du styrker din koncentration og balanceevne, du vil opleve bedre kropsholdning og stimulerer dine indre organer samt forbedre dit blodomløb.

Gennem yogaundervisningen sænkes tempoet og du vil mærke indre harmoni, fysisk velvære og mental ro.

Mød op til Hatha yoga i behageligt tøj og med en nysgerrig og positiv indstilling. Medbring skridsikker måtte og tæppe.

Sanne Petersen er certificeret lærer med uddannelsen fra “Dansk yoga”.

Holdnummer: P4014
Første møde: 29-08-2018 17:00
Undervisere: Sanne Petersen
P4015 Yoga for alle 29‑08‑2018 18:45 Ons Sanne Petersen

Dette opnår du ved regelmæssig yogatræning.

Sanne Petersen er certificeret lærer med uddannelsen fra “Dansk yoga”.

Holdnummer: P4015
Første møde: 29-08-2018 18:45
Undervisere: Sanne Petersen
P4085 Blid Hatha 03‑09‑2018 13:20 Man Majbritt Saust
  • Holdnr: P4085
  • Navn: Blid Hatha
  • Start: 03‑09‑2018 13:20
  • Ugedag: Man
  • Underviser: Majbritt Saust
  • :

Med blid hatha yoga har vi fokus på åndedrættet og blide, rolige bevægelser så krop og sind afspændes og vi får genopladet vores energilager.

Med blide stræk i et roligt tempo beroliger vi nervesystemet og sætter gang i de genopbyggende, restorative mekanismer i kroppen.

Flere stillinger er twists, liggende eller støttet af yogaudstyr og holdes i længere tid for optimalt udbytte. Denne yogapraksis er mere stille og generelt blidere og er velegnet for såvel begyndere som viderekomne, da stillingerne giver hver elev mulighed for at erfare virkninger af yoga i en rolig atmosfære.

Alle klasser sluttes med en afspænding. Tag lunt og behageligt tøj på og medbring tæppe.

Holdnummer: P4085
Første møde: 03-09-2018 13:20
P4041 Mindful Yoga (M/K) 04‑09‑2018 09:45 Tir Cecilie Marianne Ravn

Sund i kroppen – sund i sindet – mindre stress

Mindfulness – Mindful yoga – Åndedrætsteknikker - Meditation – Livskundskab for kvinder og mænd.

Mindful yoga- er traditionel Hatha yoga som er den fysiske  yoga med  stræk, rolige bevægelser og langsomt tempo og hvor der lægges vægt på konstant  opmærksomhed på åndedrættet.  Det er en blid yoga, hvor der lægges vægt på at bruge sindet frem for at stilne det.

Hatha-yoga er også kendt for sin forebyggende og helbredende virkning. Kroppens funktioner, organer, bindevævet (facia) og nervesystenet stimuleres og afbalanceres. Ved at fremme fleksibiliten i kroppen skabes der fleksibititet i sindet.

I undervisnigen vil du lære smidiggørende øvelser for alle led og muskler, herunder rygsøjlen,  samt stræk, - og styrkeøvelser for hele kroppen.
Øvelser og stillinger knyttes sammen med sindet via åndedrættet. Herved kan du få en større kontakt til dig sig og lærer derfor dig selv bedre at kende! Åndedrætsteknikker og afspænding indgår som en naturlig del af undervisningen.

Mindfulness handler om evnen til at være helt og fuldt tilstede i nuet og flere og flere ønsker at blive bedre til det. Du vil få kendskab til forskellige øvelser, vejrtrækningsteknikker og meditationsteknikker, der kan gå under betegnelsen ”mindfulness”.
Mindfulnessteknikkerne opbygger nærvær og skaber ro i sindet og virker derfor også afstressende.

Mindful Hatha Yoga

Alt yogaudstyr er på stedet, mød op i behageligt tøj, spis kun lidt ca. 2 timer før undervisningen.

Jeg lægger vægt på en kærlig og venlig stemning på holdet. Glæder mig til at møde dig.

Mit yoga –liv startede i 1998
Jeg er uddannet hos Kreativ Yoga og deltager løbende på supplerende kurser,  bl.a. Mindfulness og Yogaterapi har min store interesse.

Holdnummer: P4041
Første møde: 04-09-2018 09:45
P4043 Mindful Yoga (M/K) 04‑09‑2018 11:30 Tir Cecilie Marianne Ravn

Holdnummer: P4043
Første møde: 04-09-2018 11:30
P4005 Yoga 04‑09‑2018 17:00 Tir Helle Pedersen
  • Holdnr: P4005
  • Navn: Yoga
  • Start: 04‑09‑2018 17:00
  • Ugedag: Tir
  • Underviser: Helle Pedersen
  • :

Forkæl dig selv. Prøv Yoga! Afvekslende programmer med rolige/blide og mere dynamiske/krævende øvelser. Vi vil arbejde med de klassiske Yogastillinger og serier. Undervisningen afsluttes hver gang med en kort afspænding. Din krop styrkes og smidiggøres. Holdningen og vejrtrækningen bedres. Du stresser af og batterierne lades op. Undervisningen er for både mænd og kvinder. Alle kan være med uanset alder og tidligere erfaring.

Holdnummer: P4005
Første møde: 04-09-2018 17:00
Undervisere: Helle Pedersen
P4006 Yoga 04‑09‑2018 18:40 Tir Helle Pedersen
  • Holdnr: P4006
  • Navn: Yoga
  • Start: 04‑09‑2018 18:40
  • Ugedag: Tir
  • Underviser: Helle Pedersen

Holdnummer: P4006
Første møde: 04-09-2018 18:40
Undervisere: Helle Pedersen
P4086 Yoga for seniorer 05‑09‑2018 09:00 Ons Majbritt Saust

Er du blevet senior og synes at din krop trænger til at blive strakt, styrket, smidiggjort og afspændt, så er yoga måske noget for dig?

Vi arbejder med krop og sind og øger på den måde kroppens vitalitet og sundhed, så du oplever større balance fysisk og mentalt.
Yoga hjælper dig til at opleve indre ro og større energi og velvære i din hverdag.

Alle timer indledes med en grundig opvarmning, vi fortsætter med klassisk Hatha yoga, åndedrætsøvelser og til sidst en afspænding, så smerter og spændinger løsnes. Undervisningen er for både mænd og kvinder, tag behageligt og lunt tøj på, medbring tæppe.

Sygemeldt med stress

Holdnummer: P4086