Mad & Vin

 

Ledige pladser Ledige pladser   Få ledige pladser Få ledige pladser   Venteliste Venteliste

Navn Ugedag Start Underviser Sted  
Vinkundskab Tor 10‑09‑2020 19:10 Kim Andersen Kildegården 5
Se mere   Luk  
  • Navn: Vinkundskab
  • Ugedag: Tor
  • Start: 10‑09‑2020 19:10
  • Underviser: Kim Andersen
  • Sted: Kildegården 5
  • :
Se mere   Luk  

Roskildes Aftenskoles lærer i vinkundskab er kender af god vin og har over 30 års erfaring på et meget bredt felt. 
På kurset gennemgås forskellige vine fra klassiske og nye områder og vi sammenligner.

Vi tester druetyper fra den gamle og nye verden, vi ser på de mange myter der huserer om vinfremstillingsmetoder og behandling af vin og vin i al almindelighed.

Vinsmagning

Det er nødvendigt, at man har en hel del forhåndskendskab til vin for at kunne følge dette kursus.

Pris for materialer aftales på holdet, men vi prøver at holde et gennemsnit på ca. 120 kr. pr. gang.

Medbring 6 smageglas hver gang

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20B3005
Status: Igangsat
Første møde: 10-09-2020 19:10
Mødegange: 25
Lektioner: 50
Undervisere: Kim Andersen
Priser:
Almen DKK 1.900,00
Ledig DKK 1.650,00
Pensionist DKK 1.550,00
Efterløn DKK 1.650,00
Italiensk madlavning - sæson 2 (8 mandage) Man 04‑01‑2021 17:00 Piotr Pach Hedegårdenes Skole
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

En god introduktion til det italienske køkken, hvor du får mulighed for at lære det hele fra grunden.
Opskrifter og råvarer er så vidt muligt fra italien, og det er underviseren også.

"Jeg kommer fra Syditalien, jeg er af italiensk-polsk oprindelse, og jeg bor i Danmark siden 5 måneder. Jeg kan meget godt lide sprog og madlavning, og i Italien arbejdede jeg i eksportssektoren af italienske økologiske fødevarer og som officiel oversætter fra italiensk til polsk og vice versa. I aftenskolen er jeg glad for at lære italiensk sproget, lave lækker mad og dele min kærlighed til mit land."

Vi regner med en udgift til madvarer på max 85 kr. pr. gang, men niveauet afhænger af antal deltagere og deres ønsker/forventninger.
Dette beløb afregnes med underviseren, og en forudbetaling bliver nok den foretrukne model.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21A7063
Status: Igangsat
Første møde: 04-01-2021 17:00
Mødegange: 8
Lektioner: 32
Undervisere: Piotr Pach
Priser:
Almen DKK 1.595,00
Ledig DKK 1.435,00
Pensionist DKK 1.370,00
Efterløn DKK 1.435,00
Italiensk madlavning - sæson 6 (8 mandage) Man 11‑01‑2021 17:00 Piotr Pach Hedegårdenes Skole
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

En god introduktion til det italienske køkken, hvor du får mulighed for at lære det hele fra grunden.
Opskrifter og råvarer er så vidt muligt fra italien, og det er underviseren også.

"Jeg kommer fra Syditalien, jeg er af italiensk-polsk oprindelse, og jeg bor i Danmark siden 5 måneder. Jeg kan meget godt lide sprog og madlavning, og i Italien arbejdede jeg i eksportssektoren af italienske økologiske fødevarer og som officiel oversætter fra italiensk til polsk og vice versa. I aftenskolen er jeg glad for at lære italiensk sproget, lave lækker mad og dele min kærlighed til mit land."

Vi regner med en udgift til madvarer på max 85 kr. pr. gang, men niveauet afhænger af antal deltagere og deres ønsker/forventninger.
Dette beløb afregnes med underviseren, og en forudbetaling bliver nok den foretrukne model.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21A7064
Status: Igangsat
Første møde: 11-01-2021 17:00
Mødegange: 8
Lektioner: 32
Undervisere: Piotr Pach
Priser:
Almen DKK 1.595,00
Ledig DKK 1.435,00
Pensionist DKK 1.370,00
Efterløn DKK 1.435,00
Mad for Finere Mænd Tor 14‑01‑2021 17:30 Anemone Ojala Østervangsskolen
Se mere   Luk  
  • Navn: Mad for Finere Mænd
  • Ugedag: Tor
  • Start: 14‑01‑2021 17:30
  • Underviser: Anemone Ojala
  • Sted: Østervangsskolen
  • :
Se mere   Luk  

 

Mad for finere mænd

Igen i denne sæson skal Mad for finere mænd have inspiration og udfordringer af Anemone. Kurset er en inspirations guide til både hverdag- og fest middage.

Undervisningen vil være hyggelig og rolig og er egnet for mænd i alle aldre.

Der plads til max. 13 deltagere på holdet.

 

Undervisningen vil være 6 torsdage i lige uger kl. 17.30 – 21.10 i skolekøkkenet på Østervangsskolen. Første gang d. 14 januar 2021.

Deltagere betaler ca. 125,- for råvarer pr. gang.

Medbring et forklæde, din nysgerrighed og godt humør.

 

Underviser: Anemone Ojala

 

Uddannet laboratorietekniker i 1991 og har arbejdet indenfor fødevareområdet i mange år, blandt andet med fødevarekontrol og forskning. Anemone har erfaring med laboratorieundervisning af studerende på mange niveauer.

Hun brænder for grøn mad med fokus på klima og sundhed.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21A7051
Status: Igangsat
Første møde: 14-01-2021 17:30
Mødegange: 6
Lektioner: 30
Undervisere: Anemone Ojala
Priser:
Almen DKK 1.590,00
Ledig DKK 1.440,00
Pensionist DKK 1.380,00
Efterløn DKK 1.440,00
dof