Mad & Vin
Ledige pladser
Få ledige pladser
Venteliste
Navn | Ugedag | Start | Underviser | Sted | ||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Vinkundskab | Tor | 10‑09‑2020 19:10 | Kim Andersen | Kildegården 5 | ||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Roskildes Aftenskoles lærer i vinkundskab er kender af god vin og har over 30 års erfaring på et meget bredt felt. Vi tester druetyper fra den gamle og nye verden, vi ser på de mange myter der huserer om vinfremstillingsmetoder og behandling af vin og vin i al almindelighed. Det er nødvendigt, at man har en hel del forhåndskendskab til vin for at kunne følge dette kursus. Pris for materialer aftales på holdet, men vi prøver at holde et gennemsnit på ca. 120 kr. pr. gang. Medbring 6 smageglas hver gang Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Italiensk madlavning - sæson 2 (8 mandage) | Man | 04‑01‑2021 17:00 | Piotr Pach | Hedegårdenes Skole | ||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||
En god introduktion til det italienske køkken, hvor du får mulighed for at lære det hele fra grunden. "Jeg kommer fra Syditalien, jeg er af italiensk-polsk oprindelse, og jeg bor i Danmark siden 5 måneder. Jeg kan meget godt lide sprog og madlavning, og i Italien arbejdede jeg i eksportssektoren af italienske økologiske fødevarer og som officiel oversætter fra italiensk til polsk og vice versa. I aftenskolen er jeg glad for at lære italiensk sproget, lave lækker mad og dele min kærlighed til mit land." Vi regner med en udgift til madvarer på max 85 kr. pr. gang, men niveauet afhænger af antal deltagere og deres ønsker/forventninger.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Italiensk madlavning - sæson 6 (8 mandage) | Man | 11‑01‑2021 17:00 | Piotr Pach | Hedegårdenes Skole | ||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||
En god introduktion til det italienske køkken, hvor du får mulighed for at lære det hele fra grunden. "Jeg kommer fra Syditalien, jeg er af italiensk-polsk oprindelse, og jeg bor i Danmark siden 5 måneder. Jeg kan meget godt lide sprog og madlavning, og i Italien arbejdede jeg i eksportssektoren af italienske økologiske fødevarer og som officiel oversætter fra italiensk til polsk og vice versa. I aftenskolen er jeg glad for at lære italiensk sproget, lave lækker mad og dele min kærlighed til mit land." Vi regner med en udgift til madvarer på max 85 kr. pr. gang, men niveauet afhænger af antal deltagere og deres ønsker/forventninger.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Mad for Finere Mænd | Tor | 14‑01‑2021 17:30 | Anemone Ojala | Østervangsskolen | ||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Mad for finere mænd Igen i denne sæson skal Mad for finere mænd have inspiration og udfordringer af Anemone. Kurset er en inspirations guide til både hverdag- og fest middage. Undervisningen vil være hyggelig og rolig og er egnet for mænd i alle aldre. Der plads til max. 13 deltagere på holdet.
Undervisningen vil være 6 torsdage i lige uger kl. 17.30 – 21.10 i skolekøkkenet på Østervangsskolen. Første gang d. 14 januar 2021. Deltagere betaler ca. 125,- for råvarer pr. gang. Medbring et forklæde, din nysgerrighed og godt humør.
Underviser: Anemone Ojala
Uddannet laboratorietekniker i 1991 og har arbejdet indenfor fødevareområdet i mange år, blandt andet med fødevarekontrol og forskning. Anemone har erfaring med laboratorieundervisning af studerende på mange niveauer. Hun brænder for grøn mad med fokus på klima og sundhed. Gå til holdsiden for mere info
|