Guitar/Bas

Guitar og bas for alle aldre

Roskilde Aftenskole har ansat en dygtig guitarlærer.

Guitarundervisning ved Joel Gjærsbøl Pedersen.
Nu har du chancen for at modtage professionel guitarundervisning af en af landets bedste guitarister.
Det er lykkedes ROF, at lave en enestående aftale med guitarist, musiker og producer Joel Gjærsbøl Pedersen. Han vil lave et spændende og inspirerende guitar forløb, syet til den enkelte elev med fokus på, at det skal være sjovt at lærer.

Joel har, foruden sin konservatorie-uddannelse, massere af erfaring fra alle dele af musikbranchen.
Han har undervist børn, unge og voksne i alt, fra musikundervisning i folke- og specialskoler, til sammenspil og enkeltundervisning i guitar, bas og trommer på musikskolen.
Derudover, har han lavet et par masterclasses om guitarlyd og effektpedaler, samt været coach i MGP.
Joel har spillet med bl.a Pernille Rosendahl, Rasmus Nøhr, Aske Jacoby, Funky Crime, Hanne Boel, August Rosenbaum, Antonelli, Atoi, Vildnis, Bye Dubai, Billie Koppel, Catbird, New Kids og Nødhjælps Orkesteret.
Alle genrer og niveauer er velkomne.
Pt, er der ledige tider tirsdag eftermiddag

Sted: Sct. jørgens skole, Roskilde

Opstart: Nye hold fra September 2020

TILMELDING: mail: roskildeaftenskole@gmail.com eller tlf.: 60564099